NADA akupunktur


 
  • NADA stammer oprindeligt fra den traditionelle kinesiske lægeverden og er en metode som aktivere og stimulere fysiologiske og psykologiske områder i krop og sjæl.
  • Vi anvender NADA akupunktur som et supplement til vores Mindfulness-meditation. Dermed opnås en øget ro, bedre søvn, bedre humør og øger din evne til at træffe beslutninger. Yderligere er der en dokumenteret effekt ved stressreduktion og psykisk uro.
  • NADA virker ligeledes på ADHD, angst, aggression og depression.
  • Behandlingen forgår ved, at der placeres 5 akupunktur nåle i hvert øre, som skal virke 1 time. Der mærkes straks en indre ro som vare 2-3 døgn. Vi anbefaler at behandlingen gentages 2 gange ugentligt i starten.
  • Der kan eventuelt suppleres med guldkugler i ørene som har samme virkning. Til forskel fra nålene skal kuglerne sidde i øret i op til 1 uge, hvorved der opnås en længerevarende effekt. Kuglerne aktivere og stimulere de samme områder som nålene. De påsættes med vandafvisende tape.
 
De 5 NADA punkter som behandles
 
  1. Sympatikus er primært et fysisk virkende punkt, som nedsætter dit stress niveau og alarm beredskab.
  2. Shen Men er et vigtigt punkt for din psykiske tilstand og mentale udvikling. Det regulerer søvn og dæmper angst.
  3. Nyren. Punktet regulerer kortisol og dæmper stress og angst. Det styrker desuden centralnervesystemet, knogler og led.
  4. Lunger. Punktet regulerer blodtryk og puls, og det styrker lunger og immunforsvaret. Det har desuden en positiv indflydelse på bearbejdelse af sorg og tab.
  5. Lever. Punktet dæmper muskelkramper, hovedpine og styrker leveren. Det har desuden en harmoniserende virkning på vrede og aggressioner.